Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30812
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กัลยา ชื่นใจ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T02:55:02Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T02:55:02Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | W 4 ก217ก 2553 | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1508486 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30812 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | Dissertations, Academic -- Nursing | en_US |
dc.subject | Nutrition | en_US |
dc.subject | Spinal cord injuries | en_US |
dc.title | การพัฒนาแนวปฏิบัติทางคลินิกสำหรับการจัดการด้านโภชนาการในผู้ป่วยบาดเจ็บไขสันหลังระยะเฉียบพลันโรงพยาบาลมหาราชนครเชียงใหม่ = Development of clinica practice duidelines for nutritional management in patients with acute spinal cord injury Maharaj Nakorn Chiang Mai Hospital / กัลยา ชื่นใจ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | NURSE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nuad20953kc_tpg.pdf | 941.22 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
nuad20953kc_abs.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nuad20953kc_con.pdf | 627.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
nuad20953kc_ch1.pdf | 2.02 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
nuad20953kc_ch2.pdf | 9.91 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
nuad20953kc_ch3.pdf | 3.7 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
nuad20953kc_ch4.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
nuad20953kc_ch5.pdf | 636.39 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
nuad20953kc_bib.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
nuad20953kc_app.pdf | 5.33 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.