Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28423
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เบญจมาภรณ์ ศรีคำแหง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:41Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:41Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.3194 บ532ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363871 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28423 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง -- โรคและศัตรูพืช | en_US |
dc.subject | ส้ม -- โรคและศัตรูพืช | en_US |
dc.subject | โรคเน่าราสีเขียว | en_US |
dc.subject | ส้ม -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | กรดอินทรีย์ | en_US |
dc.title | การควบคุมโรคเน่าราเขียวของผลส้มพันธุ์สายน้ำผึ้งหลังการเก็บเกี่ยวโดยใช้กรดอินทรีย์ร่วมกับสารเคลือบผิว = Control of green mold rot on tangerine cv. Sai Nam Pung using organic acids incorporated into coating material / เบญจมาภรณ์ ศรีคำแหง | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0248bs_tpg.pdf | 382.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_abs.pdf | 223.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_con.pdf | 252.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_ch1.pdf | 125.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_ch2.pdf | 357.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_ch3.pdf | 228.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_ch4.pdf | 901.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_ch5.pdf | 173.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_ch6.pdf | 128.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_bib.pdf | 141.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0248bs_app.pdf | 172.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.