Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรรณกนก ทาสุวรรณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:08Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:08Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 634.31 ว177กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322782en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28369-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectส้มเขียวหวานen_US
dc.subjectเนียร์อินฟราเรดสเปกโตรสโคปีen_US
dc.titleการตรวจสอบคุณภาพของส้มเขียวหวานด้วยเทคนิคเนียร์อินฟราเรดสเปกโทรสโกปี / วรรณกนก ทาสุวรรณ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0446wt_tpg.pdf82.16 kBAdobe PDFView/Open
post0446wt_abs.pdf91.07 kBAdobe PDFView/Open
post0446wt_con.pdf269.08 kBAdobe PDFView/Open
post0446wt_ch1.pdf84.55 kBAdobe PDFView/Open
post0446wt_ch2.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
post0446wt_ch3.pdf512.88 kBAdobe PDFView/Open
post0446wt_ch4.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
post0446wt_ch5.pdf49.86 kBAdobe PDFView/Open
post0446wt_bib.pdf216.75 kBAdobe PDFView/Open
post0446wt_app.pdf46.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.