Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28309
Title: | ผลของการใช้สีสกัดธรรมชาติและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพของผลส้มเขียวหวานหลังการเก็บเกี่ยว / วิกันดา คงสวัสดิ์ |
Authors: | วิกันดา คงสวัสดิ์ |
Authors: | วิกันดา คงสวัสดิ์ |
Keywords: | ส้มเขียวหวาน -- การเก็บเกี่ยว;ส้มเขียวหวาน -- ไทย (ภาคเหนือ);สีย้อมจากพืช;ผลไม้ -- การเคลือบผิว;ส้มเขียวหวาน -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 634.3 ว3111ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1226619 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28309 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0541wk_abs.pdf | 89.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.