Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27765
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฏฐิณี ทิพย์ธรรม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:41:32Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:41:32Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 613.2 ณ113ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308425 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27765 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | นักเรียน -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.subject | โรงเรียนเอกชน -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.subject | อาหาร | en_US |
dc.title | ความสัมพันธ์ระหว่างความรู้โภชนาการและการบริโภคอาหารฟาสต์ฟู้ด ของนักเรียนโรงเรียนเอกชน จังหวัดเชียงใหม่ / ณัฏฐินี ทิพย์ธรรม | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0545nt_tpg.pdf | 81.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_abs.pdf | 81.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_con.pdf | 72.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_ch1.pdf | 195.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_ch2.pdf | 697.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_ch3.pdf | 94.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_ch4.pdf | 223.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_ch5.pdf | 224.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_bib.pdf | 158.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545nt_app.pdf | 184.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.