Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27762
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุพิศสา ปิ่นพงษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:41:31Z-
dc.date.available2014-09-18T09:41:31Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 641.36 ส463กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308418en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27762-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectไส้กรอกเวียนนาen_US
dc.subjectไนเตรทen_US
dc.subjectโซเดียมอิริทธอเบทen_US
dc.titleการศึกษาปริมาณของโซเดียมอิริทธอเบทต่อการลดปริมาณไนเตรทและไนไตรท์ตกค้างในไส้กรอกเวียนนา / สุพิศสา ปิ่นพงษ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0545sp_tpg.pdf65.29 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_abs.pdf101 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_con.pdf94.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_ch1.pdf183.45 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_ch2.pdf530.61 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_ch3.pdf183.41 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_ch4.pdf403.23 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_ch5.pdf251.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_bib.pdf83.25 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545sp_app.pdf154.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.