Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27677
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปิ่นแก้ว ยานะจิตร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:40:52Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:40:52Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 641.5959366 ป357ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1287467 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27677 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | กะเหรี่ยง -- โภชนาการ -- แม่ฮ่องสอน. อำเภอสบเมย | en_US |
dc.subject | กะเหรี่ยง -- แม่ฮ่องสอน. อำเภอสบเมย | en_US |
dc.subject | การปรุงอาหาร -- แม่ฮ่องสอน. อำเภอสบเมย | en_US |
dc.title | ปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคอาหารของชาวเขาเผ่ากะเหรี่ยง อำเภอสบเมย จังหวัดแม่ฮ่องสอน / ปิ่นแก้ว ยานะจิตร | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0544py_tpg.pdf | 69.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_abs.pdf | 98.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_con.pdf | 123.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_ch1.pdf | 183.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_ch2.pdf | 919.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_ch3.pdf | 89.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_ch4.pdf | 855.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_ch5.pdf | 315 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_bib.pdf | 83.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544py_app.pdf | 543.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.