Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิ่นแก้ว ยานะจิตรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:40:52Z-
dc.date.available2014-09-18T09:40:52Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.5959366 ป357ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1287467en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27677-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectกะเหรี่ยง -- โภชนาการ -- แม่ฮ่องสอน. อำเภอสบเมยen_US
dc.subjectกะเหรี่ยง -- แม่ฮ่องสอน. อำเภอสบเมยen_US
dc.subjectการปรุงอาหาร -- แม่ฮ่องสอน. อำเภอสบเมยen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคอาหารของชาวเขาเผ่ากะเหรี่ยง อำเภอสบเมย จังหวัดแม่ฮ่องสอน / ปิ่นแก้ว ยานะจิตรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0544py_tpg.pdf69.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_abs.pdf98.62 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_con.pdf123.49 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_ch1.pdf183.66 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_ch2.pdf919.72 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_ch3.pdf89.48 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_ch4.pdf855.32 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_ch5.pdf315 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_bib.pdf83.77 kBAdobe PDFView/Open
nutr0544py_app.pdf543.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.