Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27364
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นพดล โพธิ์เอี้ยง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:14:03Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:14:03Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 621.4022 น164ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1515185 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27364 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | ความร้อน -- การนำ | en_US |
dc.subject | ความร้อน -- การถ่ายเท | en_US |
dc.title | การระบายความร้อนออกจากผักโดยท่อความร้อนแแบเทอร์โมไซฟอนที่มีน้ำแข็งเป็นแหล่งระบายความร้อน = Vegetable cooling by thermosyphon heat pipe using ice as heat sink / นพดล โพธิ์เอี้ยง | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enen30355np_tpg.pdf | 600.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_abs.pdf | 294.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enen30355np_con.pdf | 366.18 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_ch1.pdf | 329.63 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_ch2.pdf | 865.34 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_ch3.pdf | 249.83 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_ch4.pdf | 375.84 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_ch5.pdf | 400.82 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_ch6.pdf | 671.34 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_ch7.pdf | 265.54 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_bib.pdf | 369.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen30355np_app.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.