Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิรัสย์กริณ ตันปรียะชญาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:12:39Z-
dc.date.available2014-09-18T09:12:39Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664 จ3711ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504900en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27281-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectแครอท -- การอบแห้งen_US
dc.subjectผลไม้แห้งen_US
dc.titleผลของสภาวะไอน้ำร้อนยวดยิ่งต่อจลนพลศาสตร์และผลิตภัณฑ์ของการอบแห้งแครอทแผ่น = Effect of superheated steam conditions on kinetics and product of sliced carrot drying/ จิรัสย์กริณ ตันปรียะชญาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.