Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27251
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธราดล ดวงสุภาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:11:59Z-
dc.date.available2014-09-18T09:11:59Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.875 ธ172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502778en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27251-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectเครื่องดื่ม -- การผลิตen_US
dc.titleการเพิ่มประสิทธิภาพในการผลิตเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพ = Efficiency improvement in healthy drink production / ธราดล ดวงสุภาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.