Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27161
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ภาชินี พยงแย้ม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:09:45Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:09:45Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 658.5 ภ223ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1489415 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27161 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | การบริหารงานโลจิสติกส์ | en_US |
dc.subject | การกระจายสินค้าจากผู้ผลิตสู่ผู้บริโภค | en_US |
dc.subject | เนื้อไก่ -- การส่งออก | en_US |
dc.subject | ไทย -- การค้ากับต่างประเทศ -- ญี่ปุ่น | en_US |
dc.title | การปรับปรุงระบบห่วงโซ่อุปทานสำหรับการส่งออกผลิตภัณฑ์ไก่ปรุงสุกไปประเทศญี่ปุ่น = Improvement of supply chain system for exporting cooked chicken products to Japan / ภาชินี พยงแย้ม | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enin0853pp_tpg.pdf | 584.42 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_abs.pdf | 556.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enin0853pp_con.pdf | 945.81 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_ch1.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_ch2.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_ch3.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_ch4.pdf | 5.1 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_ch5.pdf | 4.09 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_ch6.pdf | 999.58 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_bib.pdf | 716.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0853pp_app.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.