Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอดิศร พ้นภัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:08:04Z-
dc.date.available2014-09-18T09:08:04Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.0282 อ143กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447808en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26990-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectอาหารเหลวen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารen_US
dc.titleการประยุกต์ใช้เทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพร่วมกับการประเมินศักยภาพในการผลิตอาหารเหลวสำเร็จรูปสำหรับผู้สูงอายุ = Application of quality function deployment and potential evaluation techniques for production of ready-to-eat liquid food for the elderly / อดิศร พ้นภัยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.