Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26967
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สราวุฒิ ทองเจิม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:07:50Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:07:50Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 658.8 ส172ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1432753 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26967 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ลูกชิ้น -- การผลิต | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมูโดยใช้เทคนิคการออกแบบการทดลอง = Pork balls development by using experimental design technique / สราวุฒิ ทองเจิม | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enin0451st_tpg.pdf | 603.94 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0451st_abs.pdf | 468.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enin0451st_con.pdf | 508.84 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0451st_ch1.pdf | 562.87 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0451st_ch2.pdf | 852.77 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0451st_ch3.pdf | 566.34 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0451st_ch4.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0451st_ch5.pdf | 574.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0451st_bib.pdf | 524.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0451st_app.pdf | 946.67 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.