Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26891
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิวัติ กิจไพศาลสกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:07:07Z-
dc.date.available2014-09-18T09:07:07Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 621.183 น3711กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421912en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26891-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectหม้อน้ำen_US
dc.subjectหม้อไอน้ำen_US
dc.subjectปอสาen_US
dc.titleการปรับปรุงประสิทธิภาพในกระบวนการต้มปอสาด้วยการใช้หม้อต้มความดัน = Efficiency improvement in mulberry bark boiling process using pressure boiler / นิวัติ กิจไพศาลสกุลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.