Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26877
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนฤชยา สาตแฟงen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:06:58Z-
dc.date.available2014-09-18T09:06:58Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.6 น912กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1415478en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26877-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectอาหารว่างen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ข้าวen_US
dc.subjectการออกแบบผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารว่างen_US
dc.titleการออกแบบผลิตภัณฑ์จากข้าวและการพัฒนากระบวนการผลิตด้วยเทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพและการออกแบบการทดลอง = Product design and process development of rice product by quality function deployment and design of experiment / นฤชยา สาตแฟงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.