Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26737
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ทนุ โตทรายมูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:05:36Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:05:36Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.8044 ท154ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386968 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26737 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | เครื่องอบแห้งมะม่วงแผ่น | en_US |
dc.subject | เครื่องอบแห้ง | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ปั๊มความร้อน | en_US |
dc.title | การเพิ่มสมรรถนะเชิงความร้อนของเครื่องอบแห้งระบบปั๊มความร้อนสำหรับใช้ในการอบแห้งมะม่วงแผ่นโดยวิธีการลดอุณหภูมิอากาศก่อนเข้าอีแวปปอเรเตอร์ = Thermal performance enhancement of heat pump dryer for mango leather drying by reduction of air temperature befor entering evaporator / ทนุ โตทรายมูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enen0449tt_tpg.pdf | 460.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0449tt_abs.pdf | 494 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enen0449tt_con.pdf | 510.38 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0449tt_ch1.pdf | 591.26 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0449tt_ch2.pdf | 915.07 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0449tt_ch3.pdf | 2.96 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0449tt_ch4.pdf | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0449tt_ch5.pdf | 503.62 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0449tt_bib.pdf | 480.95 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0449tt_app.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.