Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26594
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชยาบัน วิจิตรุจนพันธุ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:04:18Z-
dc.date.available2014-09-18T09:04:18Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 631.86 ช162ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1347088en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26594-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectปุ๋ยหมัก -- การผลิตen_US
dc.subjectแอมโมเนียen_US
dc.subjectผักตบชวาen_US
dc.titleผลของชนิดและปริมาณของสารเสริมต่อการระเหยของแอมโมเนียขณะ หมักปุ๋ยจากผักตบชวาและใบไม้แห้ง = Effects of types and quantity of additives on ammonia volatilization during composting of water hyacinth and dry leaves / ชยาบัน วิจิตรุจนพันธุ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.