Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนักเศรษฐ์ ขันติธรางกูรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:04:07Z-
dc.date.available2014-09-18T09:04:07Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 664.0284 น111วen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1346564en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26575-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.subjectดอกไม้ -- การอบแห้งen_US
dc.subjectดอกไม้แห้งen_US
dc.titleวิธีการอบแห้งที่เหมาะสมสำหรับกลีบดอกกุหลาบสีแดง = Appropriate drying methode for red rose petals / นักเศรษฐ์ ขันติธรางกูรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.