Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26516
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิรวัฒน์ ชาลีวรรณ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:03:31Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:03:31Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 628 จ377ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322191 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26516 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | วิศวกรรมสิ่งแวดล้อม | en_US |
dc.subject | วัสดุเหลือใช้ | en_US |
dc.subject | ผลไม้กระป๋อง | en_US |
dc.subject | ก๊าซชีวภาพ | en_US |
dc.subject | การหมัก | en_US |
dc.subject | ร้านขายผลไม้ -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.title | ผลของระยะเวลาเก็บกักต่อการเกิดก๊าซชีวภาพในการหมักแบบไร้ออกซิเจนอัตราการย่อยสูงของวัสดุเหลือทิ้งจากอุตสาหกรรมผลไม้บรรจุกระป๋อง / จิรวัฒน์ ชาลีวรรณ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enenv0246jc_tpg.pdf | 78.68 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enenv0246jc_abs.pdf | 108.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enenv0246jc_con.pdf | 121.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enenv0246jc_ch1.pdf | 99.69 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enenv0246jc_ch2.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enenv0246jc_ch3.pdf | 462.28 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enenv0246jc_ch4.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enenv0246jc_ch5.pdf | 71.7 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enenv0246jc_bib.pdf | 138.99 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enenv0246jc_app.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.