Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26506
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมพจน์ วิบูลย์เกียรติ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:03:25Z-
dc.date.available2014-09-18T09:03:25Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 620.1123 ส166กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322164en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26506-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectความยืดหยุ่นen_US
dc.subjectเนื้อสุกรen_US
dc.subjectเนื้อปลาen_US
dc.titleการทดสอบหาคุณสมบัติเชิงกลและการจำลองการบีบอัดขึ้นรูปเนื้อหมูบดและเนื้อปลาบด / สมพจน์ วิบูลย์เกียรติ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.