Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/25823
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อุรัชชา สัจจาพงศ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T08:51:01Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T08:51:01Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 372.133 อ4711ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1461619 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/25823 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | โภชนาการ -- การศึกษาและการสอน (ประถมศึกษา) | en_US |
dc.subject | กิจกรรมการเรียนการสอน | en_US |
dc.subject | นักเรียนประถมศึกษา -- แพร่ | en_US |
dc.title | การใช้กิจกรรมทักษะชีวิตในการส่งเสริมพฤติกรรมการบริโภคอาหารของนักเรียนชั้นประถมศึกษา เขตเทศบาล จังหวัดแพร่ = Using life skill activities to enhance food consuming behaviors of primary students at municipality, Phrae Province / อุรัชชา สัจจาพงศ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | EDU: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hp0352us_tpg.pdf | 617.41 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
hp0352us_abs.pdf | 484.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hp0352us_con.pdf | 470.67 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
hp0352us_ch1.pdf | 529.13 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
hp0352us_ch2.pdf | 765.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
hp0352us_ch3.pdf | 502.67 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
hp0352us_ch4.pdf | 778.92 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
hp0352us_ch5.pdf | 526.8 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
hp0352us_bib.pdf | 508 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
hp0352us_app.pdf | 29.21 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.