Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรพิน คนเที่ยงen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:10Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:10Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 641.83 อ176กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1513551en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20457-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectน้ำสลัดen_US
dc.titleการผลิตน้ำสลัดชนิดข้นลดแคลอรีเสริมสมุนไพร = Production of reduced calorie salad dressing fortified with herbs / อรพิน คนเที่ยงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.