Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจาริญญา สุทธิen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:09Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:09Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.8 จ273กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1513549en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20456-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectลูกชิ้นหมู -- การผลิตen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมูลดไขมันและโซเดียม = Development of reduced fat and sodium pork ball / จาริญญา สุทธิen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.