Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20454
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พิทยาภรณ์ โองอินทร์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:08Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:08Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.2 พ346ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1509755 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20454 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | แป้งถั่วเขียว -- การขึ้นรูป | en_US |
dc.subject | แป้ง -- การขึ้นรูป | en_US |
dc.title | ผลของการปรับสภาพแป้งและสภาวะเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติ ทางกายภาพ เคมีและดัชนีไกลซิมิคของแป้งถั่วเขียวขึ้นรูป = Effect of flour preconditioning and extrusion conditions on physicochemical properties and glycemic index of mung bean flour based extrudate / พิทยาภรณ์ โองอินทร์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enfo20354po_tpg.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_abs.pdf | 798.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_con.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch1.pdf | 997.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch2.pdf | 8.75 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch3.pdf | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch4.pdf | 7.91 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_ch5.pdf | 678.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_bib.pdf | 1.75 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo20354po_app.pdf | 10.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.