Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20448
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนัทวุฒิ ผกาแดงen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:03Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:03Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 641.2 น114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504998en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20448-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectน้ำใบบัวบกen_US
dc.titleการเปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวบกสกัดเข้มข้นแปรรูปโดยเทคนิคความดันสูงยิ่งและการเพิ่มความเข้มข้นภายใต้สภาวะสุญญากาศ = Comparison of qualities of Wholly Extracted Pennywort Juices processed by ultra-high pressure and concentrated by vacuum evaporation / นัทวุฒิ ผกาแดงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0753np_tpg.pdf727.7 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_abs.pdf452.99 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_con.pdf464.86 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_ch1.pdf452.42 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_ch2.pdf837.02 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_ch3.pdf468.73 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_ch4.pdf755.43 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_ch5.pdf448.91 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_bib.pdf486.79 kBAdobe PDFView/Open
food0753np_app.pdf904.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.