Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจินตนาพร สังข์คำen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:02Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:02Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 664.152 จ354กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1501666en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20446-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectเยลลีen_US
dc.subjectรังสีเหนือม่วงen_US
dc.subjectรังสีอินฟราเรดen_US
dc.subjectน้ำใบบัวบกen_US
dc.titleการแปรรูปเยลลีแห้งจากน้ำใบบัวบกด้วยวิธีปั๊มความร้อนภายใต้รังสีอัลตราไวโอเลตเปรียบเทียบกับวิธีอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Processing of dried jelly from pennywort juice by heat pump under ultra-violet compared with infrared vacuum drying / จินตนาพร สังข์คำen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353js_tpg.pdf540.29 kBAdobe PDFView/Open
food0353js_abs.pdf497.76 kBAdobe PDFView/Open
food0353js_con.pdf553.38 kBAdobe PDFView/Open
food0353js_ch1.pdf601.94 kBAdobe PDFView/Open
food0353js_ch2.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
food0353js_ch3.pdf630.2 kBAdobe PDFView/Open
food0353js_ch4.pdf963.24 kBAdobe PDFView/Open
food0353js_ch5.pdf501.43 kBAdobe PDFView/Open
food0353js_bib.pdf571.71 kBAdobe PDFView/Open
food0353js_app.pdf899.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.