Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20446
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จินตนาพร สังข์คำ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:02Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:02Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.152 จ354ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1501666 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20446 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | เยลลี | en_US |
dc.subject | รังสีเหนือม่วง | en_US |
dc.subject | รังสีอินฟราเรด | en_US |
dc.subject | น้ำใบบัวบก | en_US |
dc.title | การแปรรูปเยลลีแห้งจากน้ำใบบัวบกด้วยวิธีปั๊มความร้อนภายใต้รังสีอัลตราไวโอเลตเปรียบเทียบกับวิธีอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Processing of dried jelly from pennywort juice by heat pump under ultra-violet compared with infrared vacuum drying / จินตนาพร สังข์คำ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0353js_tpg.pdf | 540.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_abs.pdf | 497.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_con.pdf | 553.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_ch1.pdf | 601.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_ch2.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_ch3.pdf | 630.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_ch4.pdf | 963.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_ch5.pdf | 501.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_bib.pdf | 571.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353js_app.pdf | 899.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.