Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:54Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:54Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 ช124กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1490672en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20431-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวยen_US
dc.titleการคัดเลือกสารเพื่อยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลของเนื้อลิ้นจี่อบแห้งพันธุ์ฮงฮวย = Selecttion of anti-browning agents for dries Lychee (cv. Hong Huay) flesh / ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0453cs_tpg.pdf587.18 kBAdobe PDFView/Open
food0453cs_abs.pdf562.11 kBAdobe PDFView/Open
food0453cs_con.pdf862.99 kBAdobe PDFView/Open
food0453cs_ch1.pdf596.34 kBAdobe PDFView/Open
food0453cs_ch2.pdf2.89 MBAdobe PDFView/Open
food0453cs_ch3.pdf966.03 kBAdobe PDFView/Open
food0453cs_ch4.pdf5.16 MBAdobe PDFView/Open
food0453cs_ch5.pdf578.87 kBAdobe PDFView/Open
food0453cs_bib.pdf762.33 kBAdobe PDFView/Open
food0453cs_app.pdf2.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.