Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20429
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรจเรจ นันตาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:53Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:53Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 664.0286 ร125กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1489938en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20429-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectน้ำผึ้ง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectน้ำผึ้ง -- การแปรรูปen_US
dc.subjectการละลายen_US
dc.titleการละลายผลึกน้ำผึ้งดอกทานตะวันโดยวิธีอัลตราซาวด์กำลังสูง = Melting of crystallized sunflower honey by high power ultrasonic method / รจเรจ นันตาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353rn_tpg.pdf587 kBAdobe PDFView/Open
food0353rn_abs.pdf453.52 kBAdobe PDFView/Open
food0353rn_con.pdf459.12 kBAdobe PDFView/Open
food0353rn_ch1.pdf460.7 kBAdobe PDFView/Open
food0353rn_ch2.pdf965.96 kBAdobe PDFView/Open
food0353rn_ch3.pdf476 kBAdobe PDFView/Open
food0353rn_ch4.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
food0353rn_ch5.pdf455.79 kBAdobe PDFView/Open
food0353rn_bib.pdf485.39 kBAdobe PDFView/Open
food0353rn_app.pdf717.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.