Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20428
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จรรยา โท๊ะนาบุตร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:52Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:52Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 633.72 จ177ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1486730 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20428 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | ใบบัวบก -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ชา -- การแปรรูป | en_US |
dc.subject | ชา -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | การเปรียบเทียบคุณภาพของชาใบบัวที่ทำแห้งโดยเครื่องอบแบบปั๊มความร้อนร่วมกับรังสีอัลตราไวโอเลตและเครื่องอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Quality comparison of pennywort tea dehydrated by Heat pump under ultra-violet and infrared vacuum dryer / จรรยา โท๊ะนาบุตร | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0353jt_tpg.pdf | 568.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_abs.pdf | 529.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_con.pdf | 824.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch1.pdf | 541.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch2.pdf | 2.51 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch3.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch4.pdf | 3 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_ch5.pdf | 508.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_bib.pdf | 942.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353jt_app.pdf | 3.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.