Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20427
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดนุนุช บุนนาคen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:52Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:52Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 ด154ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1485894en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20427-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectลำไย -- การแปรรูปen_US
dc.subjectลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectกรดเพอร์ออกซีแอซีติกen_US
dc.titleผลของกรดเพอร์ออกซีแอซีติกและแคลเซียมคลอไรด์ต่อคุณภาพของเนื้อลำไยสดพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ = Effects of peroxy acetic acid and calcium chloride on quality of read-to-eat longan flesh during low temperature storage / ดนุนุช บุนนาคen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353db_tpg.pdf523.33 kBAdobe PDFView/Open
food0353db_abs.pdf457.9 kBAdobe PDFView/Open
food0353db_con.pdf466.86 kBAdobe PDFView/Open
food0353db_ch1.pdf459.12 kBAdobe PDFView/Open
food0353db_ch2.pdf613.31 kBAdobe PDFView/Open
food0353db_ch3.pdf626.54 kBAdobe PDFView/Open
food0353db_ch4.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
food0353db_ch5.pdf446.35 kBAdobe PDFView/Open
food0353db_bib.pdf484.76 kBAdobe PDFView/Open
food0353db_app.pdf861.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.