Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20427
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ดนุนุช บุนนาค | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:52Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:52Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 ด154ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1485894 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20427 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การแปรรูป | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | กรดเพอร์ออกซีแอซีติก | en_US |
dc.title | ผลของกรดเพอร์ออกซีแอซีติกและแคลเซียมคลอไรด์ต่อคุณภาพของเนื้อลำไยสดพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ = Effects of peroxy acetic acid and calcium chloride on quality of read-to-eat longan flesh during low temperature storage / ดนุนุช บุนนาค | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0353db_tpg.pdf | 523.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_abs.pdf | 457.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_con.pdf | 466.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_ch1.pdf | 459.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_ch2.pdf | 613.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_ch3.pdf | 626.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_ch4.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_ch5.pdf | 446.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_bib.pdf | 484.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353db_app.pdf | 861.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.