Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนิสา เดชแสงen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:51Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:51Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 638.1 ส453กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480835en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20426-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectนมผึ้งen_US
dc.subjectผึ้งen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ผึ้งen_US
dc.titleการผลิตนมผึ้งปรุงแต่งกลิ่นรส = Processing of flavoured royal jelly powder / สุนิสา เดชแสงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353sd_tpg.pdf570.77 kBAdobe PDFView/Open
food0353sd_abs.pdf547.79 kBAdobe PDFView/Open
food0353sd_con.pdf767.58 kBAdobe PDFView/Open
food0353sd_ch1.pdf584.74 kBAdobe PDFView/Open
food0353sd_ch2.pdf2.23 MBAdobe PDFView/Open
food0353sd_ch3.pdf965.86 kBAdobe PDFView/Open
food0353sd_ch4.pdf3.29 MBAdobe PDFView/Open
food0353sd_ch5.pdf604.8 kBAdobe PDFView/Open
food0353sd_bib.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food0353sd_app.pdf5.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.