Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20423
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปัทมา กาญจนคีรีธำรง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:50Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:50Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 633.34 ป114ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480827 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20423 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | ถั่วเหลือง | en_US |
dc.subject | ถั่วเหลือง -- การหมัก | en_US |
dc.title | ผลของการหมักถั่วเหลืองโดยใช้เทคโนโลยีหังเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นต่อปริมาณไอโซฟลาโวน = Effect of soybean fermentation using starter culture technology on isoflavoncs content / ปัทมา กาญจนคีรีธำรง | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip0453pk_tpg.pdf | 602.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_abs.pdf | 621.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_con.pdf | 723.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_ch1.pdf | 551.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_ch2.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_ch3.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_ch4.pdf | 5.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_ch5.pdf | 547.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_bib.pdf | 932.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0453pk_app.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.