Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปัทมา กาญจนคีรีธำรงen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:50Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:50Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 633.34 ป114ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480827en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20423-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.subjectถั่วเหลือง -- การหมักen_US
dc.titleผลของการหมักถั่วเหลืองโดยใช้เทคโนโลยีหังเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นต่อปริมาณไอโซฟลาโวน = Effect of soybean fermentation using starter culture technology on isoflavoncs content / ปัทมา กาญจนคีรีธำรงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0453pk_tpg.pdf602.69 kBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_abs.pdf621.78 kBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_con.pdf723.54 kBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_ch1.pdf551.91 kBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_ch2.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_ch3.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_ch4.pdf5.48 MBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_ch5.pdf547.55 kBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_bib.pdf932.75 kBAdobe PDFView/Open
agip0453pk_app.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.