Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20420
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิราภา บังอิหล้า | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:48Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:48Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.02852 จ372ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475623 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20420 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | กะเพราแดง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | การควบคุมอุณหภูมิ | en_US |
dc.subject | ความเย็น | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีสุญญากาศ | en_US |
dc.title | ผลของการลดอุณหภูมิโดยใช้ระบบสุญญากาศต่อคุณภาพของกะเพราแดง = Effect of vacuum cooling on quality of Holy Basil cv. Red / จิราภา บังอิหล้า | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enfo1252jb_tpg.pdf | 653.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_abs.pdf | 485.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_con.pdf | 480.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch1.pdf | 487.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch2.pdf | 890.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch3.pdf | 598.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch4.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_ch5.pdf | 472.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_bib.pdf | 543.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1252jb_app.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.