Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20410
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | แดนชัย เครื่องเงิน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:42Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:42Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 ด752ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466813 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20410 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ลำไย | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลำไยอบแห้ง -- คุณภาพ | en_US |
dc.title | คุณภาพของเนื้อลำไยที่ผ่านการอบแห้งโดยใช้ไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน = Quality of longan dehydrated by combined microwave and hot air drying / แดนชัย เครื่องเงิน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951dk_tpg.pdf | 568.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_abs.pdf | 502.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_con.pdf | 500.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch1.pdf | 498.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch2.pdf | 908.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch3.pdf | 507.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch4.pdf | 628.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch5.pdf | 478.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_bib.pdf | 499.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_app.pdf | 795.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.