Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorตระกูล พรหมจักรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:40Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:40Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 664.152 ต1711กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466006en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20405-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectเจลาตินen_US
dc.subjectปลาเผาะen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมเจลาตินen_US
dc.titleการสกัดเจลาตินจากหนังปลาเผาะ = Extraction of galatin from Thai fish panga (pangasuis bocourti sauvage) skin / ตระกูล พรหมจักรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0952tp_tpg.pdf733.95 kBAdobe PDFView/Open
food0952tp_abs.pdf491.87 kBAdobe PDFView/Open
food0952tp_con.pdf484.79 kBAdobe PDFView/Open
food0952tp_ch1.pdf489.44 kBAdobe PDFView/Open
food0952tp_ch2.pdf915.74 kBAdobe PDFView/Open
food0952tp_ch3.pdf605.33 kBAdobe PDFView/Open
food0952tp_ch4.pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open
food0952tp_ch5.pdf483.3 kBAdobe PDFView/Open
food0952tp_bib.pdf487.6 kBAdobe PDFView/Open
food0952tp_app.pdf909.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.