Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20401
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พุดกรอง พันธุ์อุโมงค์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:38Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 พ441ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465969 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20401 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ -- การควบคุม | en_US |
dc.title | ประสิทธิภาพของไฮโพคลอไรด์ กรดเพอร์ออกซีแอซีติก และกรดเพอร์ออกซีซิตริกในการลดจำนวนจุลินทรีย์ที่ผิวของผลลิ้นจี่และเนื้อลิ้นจี่สด = Efficacy of hypochlorite, peroxyacetic acid and peroxyacetric acid in reducing microorganisms on the surface of fresh whole litchi fruit and flesh / พุดกรอง พันธ์อุโมงค์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0952pp_tpg.pdf | 561.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_abs.pdf | 503.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_con.pdf | 509.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_ch1.pdf | 485.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_ch2.pdf | 807.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_ch3.pdf | 802.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_ch4.pdf | 943.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_ch5.pdf | 461.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_bib.pdf | 545.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0952pp_app.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.