Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20398
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | คุ้มเกล้า ตุลาดิลก | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:36Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:36Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.80526 ค4651ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465289 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20398 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | กระเทียม -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | กระเทียม -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.title | การผลิตน้ำกระเทียมดองชนิดผงโดยการทำแห้งแบบโฟมแมท = Production of pickled garlic powder by Foam-mat Drying / คุ้มเกล้า ตุลาดิลก | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0152kt_tpg.pdf | 519.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_abs.pdf | 478.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_con.pdf | 504.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_ch1.pdf | 471.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_ch2.pdf | 687.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_ch3.pdf | 526.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_ch4.pdf | 754.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_ch5.pdf | 464.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_bib.pdf | 508.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152kt_app.pdf | 982.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.