Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20389
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รัตนา ไชยมูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:31Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:31Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.82 ร114ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1452966 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20389 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ลำไย | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | การแปรรูปลำไยในน้ำเชื่อมด้วยกระบวนการความดันสูงยิ่งและการพาสเจอไรซ์ = Processing of Longan in syrup by ultra-high pressure and pasteurization / รัตนา ไชยมูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951rc_tpg.pdf | 505.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_abs.pdf | 477.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_con.pdf | 482.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch1.pdf | 465.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch2.pdf | 915.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch3.pdf | 487.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch4.pdf | 757.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_ch5.pdf | 467.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_bib.pdf | 493.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951rc_app.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.