Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20388
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสงกรานต์ เรือนคำen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:31Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:31Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 634.38 ส121ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1452965en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20388-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectหม่อนen_US
dc.subjectน้ำผลไม้ -- การผลิตen_US
dc.titleผลของกระบวนการแปรรูปด้วยความร้อนต่อสารแอนติออกวิแดนต์ ของผลหม่อนในน้ำเชื่อมในขวดบรรจุภัณฑ์ทนร้อนชนิดอ่อนตัว = Effect of thermal processing on antioxidants of pouched mulberry fruit in syrup / สงกรานต์ เรือนคำen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951sr_tpg.pdf502.69 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_abs.pdf514.79 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_con.pdf501.62 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_ch1.pdf511 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_ch2.pdf849.11 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_ch3.pdf543.4 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_ch4.pdf706.48 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_ch5.pdf497.27 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_bib.pdf525.13 kBAdobe PDFView/Open
food0951sr_app.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.