Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเมธาวี สันติคุณากรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:30Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:30Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664 ม542กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1449007en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20387-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์สมุนไพรen_US
dc.subjectว่านหางจระเข้en_US
dc.subjectวิศวกรรมอาหารen_US
dc.titleการแทรกผ่านความร้อนของผลิตภัณฑ์ว่านหางจระเข้และเมล็ดแมงลักแมงลักในน้ำมะตูมบรรจุในรีทอร์ทเพาซ์ = Heat penetration of aloe vera and hoary basil seed in bale fruit extract (Aeglo marmelos) in retort pouches / เมธาวี สันติคุณากรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo1051ms_tpg.pdf569.58 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_abs.pdf501.52 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_con.pdf501.63 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_ch1.pdf483.24 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_ch2.pdf845.26 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_ch3.pdf525.49 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_ch4.pdf683.68 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_ch5.pdf482.5 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_bib.pdf525.15 kBAdobe PDFView/Open
enfo1051ms_app.pdf868.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.