Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤติกา บูรณโชคไพศาลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:29Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:29Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.062 ก914ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447571en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20386-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectสีผสมอาหาร -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectแคโรทีนen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มen_US
dc.titleผลของสารต้านอนุมูลอิสระต่ออายุการเก็บรักษาและความคงตัวของสีผสมอาหารจากแคโรทีนอยด์ที่สกัดจากน้ำมันปาล์มดิบ = Effects of antioxidants on shelf-life and stability of food Colorant from Carotenoids extracted from Crude Palm Oil / กฤติกา บูรณโชคไพศาลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0351kb_tpg.pdf611.04 kBAdobe PDFView/Open
food0351kb_abs.pdf480.61 kBAdobe PDFView/Open
food0351kb_con.pdf521.96 kBAdobe PDFView/Open
food0351kb_ch1.pdf489.87 kBAdobe PDFView/Open
food0351kb_ch2.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open
food0351kb_ch3.pdf591.77 kBAdobe PDFView/Open
food0351kb_ch4.pdf608.38 kBAdobe PDFView/Open
food0351kb_ch5.pdf472.74 kBAdobe PDFView/Open
food0351kb_bib.pdf547.75 kBAdobe PDFView/Open
food0351kb_app.pdf727.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.