Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20381
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสิริรัตน์ พันธ์ไชยศรีen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:27Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:27Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.7 ส373กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428855en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20381-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ธัญพืชen_US
dc.subjectอาหารเช้าen_US
dc.subjectเครื่องดื่มธัญพืชen_US
dc.subjectธัญพืชen_US
dc.titleการพัฒนาสูตรและสภาวะการผลิตอาหารเช้าธัญชาติเสริมรำข้าวโดยกระบวนการเอกซ์ทรูชัน = Formula development and operating conditions for rice bran fortified breakfast cereal by extrusion / สิริรัตน์ พันธ์ไชยศรีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0551sp_tpg.pdf647.66 kBAdobe PDFView/Open
food0551sp_abs.pdf514.1 kBAdobe PDFView/Open
food0551sp_con.pdf475.77 kBAdobe PDFView/Open
food0551sp_ch1.pdf487.54 kBAdobe PDFView/Open
food0551sp_ch2.pdf776.66 kBAdobe PDFView/Open
food0551sp_ch3.pdf515.93 kBAdobe PDFView/Open
food0551sp_ch4.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
food0551sp_ch5.pdf478.98 kBAdobe PDFView/Open
food0551sp_bib.pdf535.2 kBAdobe PDFView/Open
food0551sp_app.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.