Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชยานนท์ ธีระเจตกูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:23Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:23Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.062 ช162ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428690en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20377-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectแคโรทีน -- การอบแห้งen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มen_US
dc.subjectแคโรทีน -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของวิธีการทำแห้งและการเก็บรักษาต่อสมบัติของแคโรทีนอยด์จากน้ำมันปาล์มดิบ = Effects of drying methods and storage on properties of carotenoids from crude Palm oil / ชยานนท์ ธีระเจตกูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0351ct_tpg.pdf522.62 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_abs.pdf528.76 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_con.pdf526.93 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_ch1.pdf480.31 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_ch2.pdf793.68 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_ch3.pdf548.61 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_ch4.pdf699.42 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_ch5.pdf506.81 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_bib.pdf551.16 kBAdobe PDFView/Open
food0351ct_app.pdf2.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.