Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพรพรต พงษ์สมบูรณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:19Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:19Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 พ176ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421444en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20369-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectแครอท -- การอบแห้งen_US
dc.titleผลของสูตรสารละลายออสโมติ อุณหภูมิในการทำออสโมซิส และวิธีการ อบแห้งต่อ คุณภาพของแครอทอบแห้ง = Effect of osmotic solution formulation, temperature during osmosis and drying technique of quality of dried Carrot / พรพรต พงษ์สมบูรณ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0950pp_tpg.pdf528.36 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_abs.pdf463.03 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_con.pdf451.69 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_ch1.pdf476.89 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_ch2.pdf789.46 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_ch3.pdf659.92 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_ch4.pdf796.32 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_ch5.pdf463.25 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_bib.pdf503.46 kBAdobe PDFView/Open
food0950pp_app.pdf715.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.