Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20368
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุนทรี สมแสง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:19Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:19Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ส454ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421442 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20368 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- พันธุ์กวางเจา | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- สี | en_US |
dc.subject | ความดัน | en_US |
dc.subject | ความร้อน | en_US |
dc.title | การเปรียบเทียบการเปลี่ยนสีของลิ้นจี่ (พันธุ์กวางเจา) ที่ถนอม ด้วยความดันสูงยิ่งและความร้อน = Comparison of colour change of Lychee (Lichi chinensis Sonn. (cv. Guang Jao)) preserved by ultra high pressure and heat treatments / สุนทรี สมแสง | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950ss_tpg.pdf | 520.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_abs.pdf | 506.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_con.pdf | 493.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch1.pdf | 482.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch2.pdf | 954.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch3.pdf | 512.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch4.pdf | 784.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch5.pdf | 462.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_bib.pdf | 492.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_app.pdf | 558.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.