Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20361
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศราวุธ คำภิระปาวงศ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:15Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:15Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.2 ศ172ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1418834 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20361 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ไวน์ผลไม้ | en_US |
dc.subject | ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง | en_US |
dc.subject | ไวน์ -- การผลิต | en_US |
dc.title | ผลของเอนไซม์ชนิดน้ำตาลและชนิดเครื่องกลั่นต่อคุณภาพของสุรากลั่นจากส้มสายน้าผึ้ง = Effect of enzymes, sugar types and disillator types on qualities of spirit produced from tangerine cv.sai-nampeung / ศราวุธ คำภิระปาวงศ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0550sk_tpg.pdf | 539.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_abs.pdf | 450.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_con.pdf | 455.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_ch1.pdf | 451.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_ch2.pdf | 589.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_ch3.pdf | 487.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_ch4.pdf | 837.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_ch5.pdf | 448.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_bib.pdf | 456.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sk_app.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.