Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20361
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศราวุธ คำภิระปาวงศ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:15Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:15Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 663.2 ศ172ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1418834en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20361-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectไวน์ผลไม้en_US
dc.subjectส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้งen_US
dc.subjectไวน์ -- การผลิตen_US
dc.titleผลของเอนไซม์ชนิดน้ำตาลและชนิดเครื่องกลั่นต่อคุณภาพของสุรากลั่นจากส้มสายน้าผึ้ง = Effect of enzymes, sugar types and disillator types on qualities of spirit produced from tangerine cv.sai-nampeung / ศราวุธ คำภิระปาวงศ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0550sk_tpg.pdf539.46 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_abs.pdf450.36 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_con.pdf455.08 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_ch1.pdf451.59 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_ch2.pdf589.33 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_ch3.pdf487.54 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_ch4.pdf837.36 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_ch5.pdf448.22 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_bib.pdf456.37 kBAdobe PDFView/Open
food0550sk_app.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.