Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20356
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณรงค์ ด่านวิเศษกาญจน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:11Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:11Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.93 ณ172ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412804 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20356 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | หางเนย | en_US |
dc.subject | แซนแทนกัม | en_US |
dc.subject | เนยแข็ง | en_US |
dc.title | การผลิตแซนแทนกัมโดยเชื้อ Xanthomonas campestris TISTr 840 จากน้ำเวย์ = Production of xanthan gum by xanthomonas campestris TISTR 840 from Whey / ณรงค์ ด่านวิเศษกาญจน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0350nd_tpg.pdf | 183.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_abs.pdf | 208.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_con.pdf | 224.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_ch1.pdf | 223.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_ch2.pdf | 4.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_ch3.pdf | 392.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_ch4.pdf | 6.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_ch5.pdf | 259.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_bib.pdf | 308.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350nd_app.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.