Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิริลดา ศรีกอกen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:10Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:10Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.944 ศ373กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1407532en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20355-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectไส้กรอกปลา -- การผลิตen_US
dc.subjectไส้กรอก -- การผลิตen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์สัตว์en_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ไส้กรอกปลาหมักโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นผสม = Development of fermented fish sausage using starter cultures tecnnology / ศิริลดา ศรีกอกen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0150ss_tpg.pdf200.54 kBAdobe PDFView/Open
food0150ss_abs.pdf212.11 kBAdobe PDFView/Open
food0150ss_con.pdf370.82 kBAdobe PDFView/Open
food0150ss_ch1.pdf231.74 kBAdobe PDFView/Open
food0150ss_ch2.pdf637.03 kBAdobe PDFView/Open
food0150ss_ch3.pdf472.47 kBAdobe PDFView/Open
food0150ss_ch4.pdf6.61 MBAdobe PDFView/Open
food0150ss_ch5.pdf251.47 kBAdobe PDFView/Open
food0150ss_bib.pdf328.1 kBAdobe PDFView/Open
food0150ss_app.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.