Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20346
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปวีณา เพี้ยงจันทร์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:05Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.5 ป173ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386791 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20346 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | เครื่องชูรส | en_US |
dc.subject | ผงชูรส | en_US |
dc.subject | วัตถุเจือปนในอาหาร | en_US |
dc.title | การพัฒนาเครื่องปรุงรสจากผัก = Development of seasoning from vegetales / ปวีณา เพี้ยงจันทร์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0349pp_tpg.pdf | 302.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_abs.pdf | 200.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_con.pdf | 207.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_ch1.pdf | 125.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_ch2.pdf | 519.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_ch3.pdf | 167.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_ch4.pdf | 312.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_ch5.pdf | 123.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_bib.pdf | 152.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349pp_app.pdf | 763.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.