Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20345
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัจฉรา เทียมภักดีen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:05Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:05Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664.152 อ112ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1383223en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20345-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectเยลลี่en_US
dc.subjectเจลาตินen_US
dc.subjectการเกิดเจลen_US
dc.subjectเพกตินen_US
dc.subjectน้ำตาลen_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.subjectการเกิดเจลen_US
dc.titleผลของพีเอช เจลาติน เพกทิน น้ำตาล และน้ำผลไม้ที่มีต่อลักษณะเนื้อสัมผัสของกัมมีเยลลี = Effects of pH, Gelatin, Pectin, Sugars and Fruit Juices on Texture of Gummy Jelly / อัจฉรา เทียมภักดีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0249at_tpg.pdf352.97 kBAdobe PDFView/Open
food0249at_abs.pdf189.1 kBAdobe PDFView/Open
food0249at_con.pdf257.72 kBAdobe PDFView/Open
food0249at_ch1.pdf114.3 kBAdobe PDFView/Open
food0249at_ch2.pdf863.22 kBAdobe PDFView/Open
food0249at_ch3.pdf167.39 kBAdobe PDFView/Open
food0249at_ch4.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
food0249at_ch5.pdf106.49 kBAdobe PDFView/Open
food0249at_bib.pdf136.6 kBAdobe PDFView/Open
food0249at_app.pdf3.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.